Fragt kun 29kr. - Gratis ved køb over 300kr.
Kurv 0

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Butik-Kiweb
v/Kirsten Weber Hansen
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. 27836003
Adresse: Strammelse Møllevej 11, 5700 Svendborg
E-mail: Butikkiweb@gmail.com
Telefon: 20 89 24 24

Betaling

Der kan betales med Dankort, Visa Dankort, MasterCard. Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Den/de bestilte vare/varer anses for leveret, når køber har fået udleveret varen. Alle bestillinger sendes som udgangspunkt med Postnord, med mindre at andet aftales særskilt mellem køber og Butik-Kiweb.

De bestilte vare leveres som udgangspunkt uden omdeling, dette vil sige at varerne leveres til en pakkeboks, som befinder sige i umiddelbar nærhed af køber. Ved bestilling er der mulighed for at imellem 4 forskellige udleveringsteder, som alle befinder sig i nærheden af køber.

Leveringstiden for bestilte er normalt 1-3 hverdage i hele Danmark. Oplyste leveringstider er dog kun vejledende og kan derfor afvige. Der leveres ikke til adresse uden for Danmark. Herunder heller ikke til Grønland og Færøerne.

Prisen for levering i Danmark uden omdeling er 29 kr. for ordre under 300 kr. Ved bestillinger på 300 kr. eller over er levering uden omdeling gratis. Ønsker køber at få leveret varen til egen adresse, pålægges et gebyr på 19 kr. per ordre.

Dette giver nedestående levering priser:

Levering uden omdeling:
Ordre < 300 kr. = 29 kr.
Ordre >300 kr. = 0 kr.

Levering med omdeling:
Ordre < 300 kr. = 48 kr.
Ordre >300 kr. = 19 kr.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget dine varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på e-mail butikkiweb@gmail.com, tlf. 20 89 24 84. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du kan hente formularen her.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  3. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
  4. Levering af bøger, magasiner, mønstre og sykit med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer,
  5. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Butik-Kiweb
v/Kirsten Weber Hansen
Strammelse Møllevej 11
5700 Svendborg
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på http://butik-kiweb.dk har du som forbruger selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
Butik-Kiweb
v/Kirsten Weber Hansen
Strammelse Møllevej 11
5700 Svendborg
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Butik-Kiweb og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaveren af Butik-Kiweb har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på http://butik-kiweb.dk er indehaver Kirsten Weber Hansen. 

 Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til http://butik-kiweb.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Butik-Kiweb har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: butikkiweb@gmail.com eller tlf. 20 89 24 84

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til indehaver Kirsten Weber Hansen på butikkiweb@gmail.com eller tlf. 20 89 24 84. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 09-01-2017