Cookie- og privatlivspolitik

Generelle oplysninger 
Virksomheden ejes og drives af:

Butik-Kiweb v/Kirsten Weber Hansen
CVR-nr. 27836003
Adresse: Strammelse Møllevej 11, 5700 Svendborg
E-mail: Butikkiweb@gmail.com
Telefon: 20 89 24 24

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold så vi løbende kan tilpasse og optimere vores website til dine og andre brugeres behov.

Cookies anvendes eksempelvis til at huske varer du har lagt i indkøbskurven, om tidligere har besøgt vores side, om du er logget på som bruger og hvilken valuta du anvendte sidst.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se afsnittet ”Sletning af cookies”) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se afsnittet ”Sletning af cookies”.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere af accepteret, kan slettes igen. Anvender du en PC kan du slettet cookies ved at trykke på CTRL + SHIFT + DELETE. 

Virker denne genvej ikke eller anvender du en MAC, kan du finde en vejledning til fjernelse af cookies, ved at finde din browser i nedestående liste og følge linket.

Bemærk: Anvendes der flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Hos Butik Kiweb tager vi håndteringen af dine personlige data seriøst og vi har derfor truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Når du handler hos Butik Kiweb accepterer du at vi må benytte dine personlige data i forbindelse med håndteringen af din ordre. Dette betyder i praksis at alle ansatte og hjælpere i Butik Kiweb har adgang til at se dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Dette benytter vi eksempelvis til at slå din ordre op ved henvendelse med eventuelle spørgsmål. Derudover vil dine oplysninger også fremgå på vores følgesedler, som både ansatte og hjælpe ligeledes har adgang til.

Såfremt du har indtastet din e-mailadresse i forbindelse med afgivelse af en ordre, så anvendes denne kun til markedsføring og fremsendelse af vores nyhedsbreve, hvis du aktivt har accepteret det i købsprocessen. Har du tilmeldt din vores nyhedsbrev via vores tilmeldingsformular på vores hjemmeside, så accepterer du samtidig at vi må sende nyhedsbreve til dig. Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi gemmer om dig og evt. få slettet dine data.

Når du benytter www.butik-kiweb.dk så accepterer du vores personlighedspolitik samt brugen af cookies.

Den dataansvarlige hos Butik Kiweb er Kirsten Weber Hansen. Du kan kontakte Kirsten på info@butik-kiweb.dk eller tlf. 20 89 24 84

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse tredjeparter er følgende virksomheder:

Vi anvender Pakkelabels.dk og GLS i forbindelse med håndteringen og levering af din ordre. Dette er for at du som kunde har mulighed for at spore din pakke, når den forlader Butik Kiweb. Både Pakkelabels.dk og GLS må ikke anvende disse data til andet formål end at levere din pakke.

Vi anvender Trustpilot til indsamling af anmeldelser af din købsoplevelse hos os. Vi videregiver derfor de data, som er nødvendige, for at Trustpilot kan håndtere dette for os. Trustpilot må ikke anvende disse data til andet formål end at indsamle anmeldelser af din købsoplevelse hos butik-kiweb.dk.

Vi anvender Dinero.dk til håndtering af vores regnskaber. Vi videregiver derfor data til Dinero i forbindelse med gennemførelse af en ordre. Dinero må ikke videregive eller på anden måde anvende disse data til andet formål end at håndtere vores regnskaber.

Derudover benytter vi Mailchimp.com og Privry.com til håndtering af vores e-mail nyhedsbreve. Vi videregiver derfor også data til disse platforme. Både Mailchimp.com og Privry.com må ikke benytte vores data til andet formål end at håndtere og sende e-mail nyhedsbreve fra os.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandlingen af dine personlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 20 89 24 84 eller butikkiweb@gmail.dk 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: butikkiweb@gmail.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.