Kaffe Fassett Mystery Quilt 2018

Skal du være med til årets store mystery quilt?

Vi starter året op med en spændende nyhed fra Kaffe Fassett. Fra marts måned og 10 måneder frem, kan du være med i det store Kaffe Fassett mystery quilt projekt. Hver måned vil du modtage en pakke med stof og vejledninger til dit eget projekt, som du kan arbejde på indtil du modtager næste pakke. Der vil desuden være små gaver og overraskelser undervejs. Projektet er et nyt og spændende tiltag fra Kaffe Fassett og bliver syet af quiltere over hele verden. Vejledningerne er på engelsk, men vi er naturligvis gerne behjælpelige, hvis du får brug for hjælp eller vejledning undervejs. Du kan læse mere om projektet og tilmelde dig her.

Forrige artikel Quiltrally Syd 2018
Næste artikel Juleløber af Precuts - Gratis Patchwork mønster

Kommentarer

Marianne - 10 August, 2018

Var det muligt at du kunne lokke nogle af dette års Mystery-quilt-deltagere til at vise nogle af deres projekter frem? Så vi, der ikke er med i år, kan være ekstra misundelige og glæde os endnu mere til næste år??

Lis Hørlyck - 03 Maj, 2018

Hej Anne
Får du flere Kaffe Fasset Mystery Quilts til Danmark, jeg har set på flere amerikanske hjemmesider at man kan begynde til august, mod at man modtager de første 5 måneder på en gang.
Venlig hilsen
Lis Hørlyck

Anne Poulsen - 10 Februar, 2018

Hej
Vil gerne modtage mystery Quilt -18
Mvh
Anne

Ulla - 07 Februar, 2018

Udsolgt?!!! :-O Jeg blev distraheret et øjeblik, og nu er mysteriequilten udsolgt
Er det muligt, at I bestiller flere til salg her i Danmark? Jeg drømmer om den mørke udgave, hvis det kan lade sig gøre.
Venlige hilsener, Ulla

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter